Feestelijke shawls voor feestelijke dagen

feestelijke shawls

Oker/camelkleurige fijngebreide feestelijke shawl

Tijdens feestdagen hangen de winkels vol met nieuwe kleding in glansstoffen en glitterbreisels. Feestelijk, ja, bij het model van 18 jaar, met 1 meter 80 met maat 34. De meesten van ons zien er echter enkel zwaarder uit, want glans maakt dikker en glitters ook. Ja, ook in zwart.

Wat te doen? Koop niet meteen nieuwe kleding. Want vaak hebben we helemaal niets nieuws nodig. Zoek iets in je kast dat je mooi vindt en kijk wat er eventueel als accessoire kan worden toegevoegd om het (extra) feestelijk te maken.

Kijk dus uit naar feestelijke accessoires.

Want veel mensen hebben meer dan genoeg kleding, maar te weinig accessoires om de sfeer van je outfit te veranderen en om steeds nieuwe combinaties te creëren. Dit kun je doen met bijvoorbeeld:

feestelijke shawls

Fluffy drama voor een lange hals

Feestelijke shawls

Niet die flodders van €2,50 van de markt of van Zeeman, maar investeer eens in iets echt moois. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze webshop annex ‘blog’ waar werkelijk prachtige handgebreide shawls op worden aangeboden (zie foto boven). In romantische, maar ook modernere patronen. Echte kunstwerkjes, die een basisoutfit in bijvoorbeeld één kleur helemaal veranderen.

Ook op Etsy vind je bijzondere shawls, zoals deze rechts. De webshop die het verkoopt, Couvert, verkoopt heel eigenzinnige originele kleding en accessoires, zelf ontworpen en gemaakt.

Overigens, op Etsy bieden mensen van over de hele wereld hun zelfgemaakte spullen aan. Er zit geen handel tussen, zodat makers zelf bepalen hoeveel hun producten kosten en die prijs dan ook zelf ontvangen (minus een bepaalde bijdrage aan Etsy). Althans, dat is het concept. Het lijkt me dat het ook meestal wel zo gaat.. het is een heel interessante website met veel unieke spullen.